Despre

 

Aici se poate face o scurtă sau lungă descriere, după cum se pofteşte. Se pot adăuga poze şi alte astfel de opţiuni miraculoase, lucru verificabil prin băgarea unui ochi, doi, pe la editor. Spor.

(una informală ar fi ideală)

Advertisements

9 Responses to “Despre”

 1. Marietha Says:

  Vreau sa-l rog pe Mandruta sa-mi spuna cum a reusit el sa-si oficializeze casatoria in avion. Imi doresc si eu sa ma cunun in avion!

 2. myne Says:

  Salut!
  am inteles ca maine(21.10.2008) o sa fie o dezbatere pe tema S.C. Avioane Craiova si as ruga sa se poata interveni si telefonic.

  Cu stima,
  Mircea R.

 3. Dragos Says:

  Sal, numele meu este Dragos si am o idee de un serial si nu stiu pe cine sa contactez daca ma puteti ajuta ar fi extraordinar, multumesc foarte mult.

 4. perdevara Says:

  Buna ziua!
  Sunt studenta la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca la Facultatea de Studii Europene.
  Am o mica rugaminte la dumneavoastra>as dori sa-mi spuneti ce v-a determinat ca aproape la fiecare articol pe care il scrieti in Dilema Veche sa aveti langa atasata acea poza cu un om care incerca sa stea cumva in maine pe spatele unui animal pentru ca de cele mai multe ori nu are legatura cu articolul pe care il scrieti.
  As avea nevoie de un raspuns pentru ca voi prezenta la un examen articolul dumneavoastra mai vechi /De ce nu ne iubim copiii?/
  Va multumesc ,
  Eris Irina

 5. Zarva Iulia Says:

  Buna ziua, sunt nepoata lui Zarva Petre si avem o proble\ma de rezolvat(trebuie facuta succesiunea a pamantului din jud Arges sat Martalogi.Va rog sa ma contactati la nr de telefon 0726929415. Va multumesc

 6. calin Says:

  o echipa de aeromodelisti !

 7. Mihai_Barla Says:

  Salut,
  Nu ne cunoastem, dar avem in comun un loc unde ne-am petrecut vacantele: o comuna din jud. Arges. Poate ne-am si vazut vreodata, in copilarie. Parintii mei s-au nascut in aceasta comuna. Eu sunt medic, nascut in Bucuresti dar in acest moment locuiesc aproape de Bucuresti, cu familia. Vreau sa-ti spun ca sunt alaturi de tine. Ma rog ca problemele tale sa se rezolve. Daca doresti sa-mi raspunzi, ma poti contacta la tel. 0745643011. Iar daca vrei sa faci o mica iesire din Bucuresti, dupa 92 km pe DN1, spre munte, ne putem cunoaste. Astept raspuns.
  Cu stima,
  Mihai B.

 8. Marius Girada Says:

  Salut colegul de wordpress.
  Eu am adresa vreausalupt.wordpress.com si lupt zi de zi nu ca fiu intr-un top, ci sa-mi depasesc limitele. Pot dialoga cu tine Lucian tasstand cu nasul pentru ca sunt in carut si nu pot folosi mainile pentru ca am miscarile dezordonate dar in cuida bolii sunt fericit ca pot sa comunic pe toata planeta. Pentru unii sunt o curiozitate ca scriu cu nasul dar pentru mine este o victorie inplinita, Cu ani in urma vedeam la tv persoane indriagite si nu credeam ca voi putea coomunica vreodata cu ele, dar netul mi-a implinit visul. In final iti doresc sa faci cat mai repede o miuta si inca nu te felicit pentru 15 sep. Poate imi vei raspunde si voi fi si eu pe receptie. Cu tot dragul Matius si multa sanatate.

 9. cris Says:

  Domnule Lucian Mandruta,

  aveti tot respectul pentru articolul despre actorul Serban Ionescu. Sanatate actorului si “poporului roman” care nu isi mai scotea copilul in parc si facea stoc de alifii contra capuselor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: